Skip to main content

Student-Assistent voor een project over patiëntervaringen (8 uur p/w) ESHPM

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit RotterdamOpens external (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 950 studenten en werken 150 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Beschrijving van het project

ESHPM heeft vanaf januari 2019 een uitgebreide collectie van patiëntervaringsverhalen overgenomen waaronder 5.000 geschreven verhalen in boekvorm (zie https://www.patientervaringsverhalen.nl/Opens external). Deze collectie gaan we bijhouden en verder uitbreiden (zie ook www.eur.nl/eshpm/evenementen/symposium-denk-groot-naar-patientwetenschappen-2018-12-14Opens external). We willen deze bron gaan gebruiken om ons onderzoek naar en onderwijs over de rol van de patiënt in de zorg te versterken.

Taakbeschrijving

Het bijhouden en gebruiken van de collectie vereist veel praktisch werk. De taak van de student assistent is daarin te ondersteunen. Dit betekent onder andere het bijhouden en aanschaffen van nieuwe boeken, ondersteunend werk bij het gebruik van de collectie voor onderzoek en onderwijs en het bijhouden van de website.

Naast deze activiteiten geeft het werk als student assistent de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het werken aan de universiteit.

Vereisten

  • Je bent student aan de Erasmus School of Health Policy & Management
  • Je bent 8 uur per week beschikbaar, deze uren mogen worden verspreid over de week. Indien de hoeveelheid werk daartoe aanleiding geeft kan het zijn dat het aantal uren wordt uitgebreid.
  • Je hebt affiniteit met het onderwerp patiëntervaringen en het gebruik daarvan in onderzoek en onderwijs.
  • Je werkt zorgvuldig, hebt goede organisatorische en ict-vaardigheden.

Betaling

Betaling geschiedt volgende de CAO van Nederlandse universiteiten (CAO NU) en varieert van € 2.049,- voor een 2e jaarsstudent tot € 2.390,- voor een 4e jaar student voor een fulltime positie (38 uur). Daarnaast krijg je een eindejaarsbonus van 8.3% en 29 verlofdagen bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze positie stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatiebrief aan Hester van de Bovenkamp: [email protected]. De deadline is 4 februari.