Our Partners

FuroreDUTCH STUDENTS ONLY

Furore is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zorgICT. Wij zijn werkzaam bij academische en algemene ziekenhuizen en zorginstellingen in de care. Onze medewerkers ondersteunen zorginstellingen bij het gehele epd- of ecd-traject, met advies over inrichting, projectmanagement, functioneel applicatiebeer, testen en trainingen. Zij combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.

Q-talent

DUTCH STUDENTS ONLY

"Er is genoeg succes voor iedereen"

Q-talent is een bureau voor detachering, werving en selectie. Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten ontvangen persoonlijke begeleiding van onze talentenmanagers en volgen een gevarieerd trainingsprogramma. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching. 

 

aBMG

 

 

The aBMG is the alumni association established for students who finished a bachelor or master study at the Institute of Health Policy & Management (iBMG). The aBMG has wide spectrum of members who are working in the healthcare sector.

 

Adviestalent

DUTCH STUDENTS ONLY

Als adviseur bij Adviestalent help je opdrachtgevers in de gezondheidszorg vooruit met advies, analyses, organiseren en het boeken van resultaten. Zo vervulden wij bij het OLVG de rol van projectleider in het Value Based Hiv Care project, brachten wij bij de Nederlandse Patiënten Federatie cliëntenroutes in de ouderenzorg in kaart, leveren wij bij gehandicaptenzorgorganisatie Zideris programmaondersteuning op het gebied van arbeidsmarkt en doelgroepenontwikkeling, en faciliteren wij bij ZONH het gesprek tussen zorgaanbieders en zorginkopers.

Our other partners

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70


SOCIAL MEDIA

Openings Hours

Monday - Friday
11:00 - 15:00