Our Partners

FuroreDUTCH STUDENTS ONLY

Furore is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zorgICT. Wij zijn werkzaam bij academische en algemene ziekenhuizen en zorginstellingen in de care. Onze medewerkers ondersteunen zorginstellingen bij het gehele epd- of ecd-traject, met advies over inrichting, projectmanagement, functioneel applicatiebeer, testen en trainingen. Zij combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.

Significant Public

Wil jij weten hoe het is om dagelijks met je collega’s aan actuele thema’s en projecten te werken? En wil je actief zijn als consultant, onderzoeker of op het gebied van analytics? Kom dan bij ons langs tijdens de Health business week!

Significant is opzoek naar talent dat wilt bijdragen aan oplossingen in de zorg. We adviseren en onderzoeken dagelijks binnen verschillende zorgdomeinen; van jeugdzorg tot zorg voor kwetsbare ouderen. Dat doen we in opdracht voor ministeries (zoals het ministerie van VWS) en brancheorganisaties, maar ook voor lokale zorginstellingen en gemeenten. Wij adviseren op alle niveaus van de zorg. Het ene moment zijn we in gesprek met verpleegkundige of managers van een zorginstellingen, het andere moment met topambtenaren van ministeries.

Ga voor meer informatie naar https://public.significant-groep.nl/

ESHPMa

The ESHPMa is the alumni association established for students who finished a bachelor or master study at Erasmus School of Health Policy & Management (ESHMP). The ESHMPa has wide spectrum of members who are working in the healthcare sector.

Care Effect

Care Effect is een energieke club, van talent tot senior, met een brede kennis van de zorgmarkt.
Met persoonlijke aandacht helpen wij onze opdrachtgevers met betere registratie van zorg en optimale ICT processen, zodat de zorgverleners zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Daarnaast bieden wij slimme tools aan binnen ons eigen kennisplatform. Wij werken vanuit vier expertises: Zorgadministratie, Zorg ICT, Bedrijfsvoering en Academie. Deze vier zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Op welk niveau wij ook binnenkomen, wij kijken altijd naar het grotere geheel. Met als ultiem effect: de beste bedrijfsvoering voor de ziekenhuizen in Nederland. 

ChipSoft

AT Osborne

AT Osborne.

Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. De zorg (gezonde samenleving) is complex en steeds onderhevig aan verandering. Dat vraagt om andere vormen van zorg, inzet van technologie en verbinding in de zorgketen. Hoe verleen je de zorg op de juiste plaatst, optimaliseer je de zorghuisvesting en manage je tegelijkertijd de druk op de kosten, het tekort aan personeel en de roep om duurzaamheid? Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken.

partzorg

partzorg is een persoonlijke organisatie met jonge, ambitieuze collega’s die allemaal de zorg een beetje beter willen maken en waar ook veel ruimte is voor ontwikkeling en plezier! Als projectmanager bij partzorg werk je o.a. bij ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen, verzekeraars en koepelorganisaties aan diverse vraagstukken. We helpen bijvoorbeeld met projectmanagement, procesoptimalisatie en implementatieprocessen. Wij zijn er vooral om de mensen in organisaties binnen het zorgveld bij te staan en verder te helpen. In een korte periode leer jij verschillende organisaties en hun uitdagingen in de zorgkennen.

Sustainable Healthcare Challenge

Our other partners

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70