Our Partners

FuroreDUTCH STUDENTS ONLY

Furore is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zorgICT. Wij zijn werkzaam bij academische en algemene ziekenhuizen en zorginstellingen in de care. Onze medewerkers ondersteunen zorginstellingen bij het gehele epd- of ecd-traject, met advies over inrichting, projectmanagement, functioneel applicatiebeer, testen en trainingen. Zij combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.

Q-talent

DUTCH STUDENTS ONLY

“Er is genoeg succes voor iedereen”

Q-talent is een bureau voor detachering, werving en selectie. Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en werkervaring. Onze talenten ontvangen persoonlijke begeleiding van onze talentenmanagers en volgen een gevarieerd trainingsprogramma. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching. 

 

aBMG

 

 

The aBMG is the alumni association established for students who finished a bachelor or master study at the Institute of Health Policy & Management (iBMG). The aBMG has wide spectrum of members who are working in the healthcare sector.

 

COPPA

 

COPPA is hét inkoopadviesbureau en autoriteit op het gebied van inkoop in de zorg en overheid. Met ons team van ruim 90 professionals vergroten we inkoopkracht, verbeteren inkoop, begeleiden Europese aanbestedingen en purchase-to-pay-processen in jouw organisatie. Kennis vormt de kern van onze dienstverlening en het neerzetten van heldere en aantoonbare resultaten is onze drijfveer. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na.

Our other partners

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70


SOCIAL MEDIA

Openings Hours

Monday - Friday
11:00 - 15:00

*Please note: the Board Room will be closed until further notice due to the Coronavirus