Skip to main content

Our Partners

FuroreDUTCH STUDENTS ONLY

Furore is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zorgICT. Wij zijn werkzaam bij academische en algemene ziekenhuizen en zorginstellingen in de care. Onze medewerkers ondersteunen zorginstellingen bij het gehele epd- of ecd-traject, met advies over inrichting, projectmanagement, functioneel applicatiebeer, testen en trainingen. Zij combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.

High Select

High Select, jouw brug naar een betekenisvolle carrière in de zorg! Als dé pionier in talentontwikkeling verbinden we al ruim 20 jaar zorg en talent aan elkaar. Ontdek onze missie: de zorg verbeteren door het vormen van Young Professionals die een blijvende impact willen maken in de zorgsector. Ons tweejarige Traineeship biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele groei, coaching op maat en de mogelijkheid om direct waarde toe te voegen aan zorgorganisaties. Met High Select lanceer je niet alleen je carrière, maar draag je ook bij aan de toekomst van de gezondheidszorg. Ben jij klaar voor een vliegende start en wil je meer weten over het Traineeship? Bezoek ons tijdens de Health Business Week en ontmoet het team dat klaar staat om jouw passie om te zetten in een zinvolle carrière.

AT Osborne

AT Osborne.

Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. De zorg (gezonde samenleving) is complex en steeds onderhevig aan verandering. Dat vraagt om andere vormen van zorg, inzet van technologie en verbinding in de zorgketen. Hoe verleen je de zorg op de juiste plaatst, optimaliseer je de zorghuisvesting en manage je tegelijkertijd de druk op de kosten, het tekort aan personeel en de roep om duurzaamheid? Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken.

Partzorg

Partzorg is een persoonlijke organisatie met jonge, ambitieuze collega’s die allemaal de zorg een beetje beter willen maken en waar ook veel ruimte is voor ontwikkeling en plezier! Als projectmanager bij partzorg werk je o.a. bij ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen, verzekeraars en koepelorganisaties aan diverse vraagstukken. We helpen bijvoorbeeld met projectmanagement, procesoptimalisatie en implementatieprocessen. Wij zijn er vooral om de mensen in organisaties binnen het zorgveld bij te staan en verder te helpen. In een korte periode leer jij verschillende organisaties en hun uitdagingen in de zorgkennen.

DICA

Geen gebakken lucht, paarse krokodil of gouden bergen, maar impact maken. Daar gaan wij voor. Jij toch ook?

Bij DICA verzamelen we data van patiënten, behandelingen en complicaties. Door deze zorgdata te analyseren en de uitkomsten overzichtelijk te presenteren in onze dashboards, zien zorgprofessionals hoe zij presteren ten opzichte van andere zorginstellingen. We bespreken de uitkomsten en best practices ook met hen tijdens de zogenaamde spiegelsessies. Zo stimuleren wij het leren van elkaar én weten zorgprofessionals hoe zij de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren.

We werken nauw samen met onder andere medisch specialisten, patiëntvertegenwoordigers, datawetenschappers en arts-onderzoekers. Zo weten we zeker dat wat we doen, aansluit bij de behoefte uit de zorgpraktijk. Samen met hen zetten wij ons iedere dag in om de zorg te verbeteren.

Chipsoft

As market leader in healthcare ICT, ChipSoft provides many Dutch and Belgian healthcare institutions with efficient and innovative software solutions. This includes integrated solutions within one system – HiX – that ensure healthcare professionals can provide the right care at the right time.

Pink Roccade

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen.

PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy, projectleiding en beheer aan ziekenhuizen op het snijvlak van zorg en IT. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van EPD’s, Connected Care en laboratoriuminformatiesystemen. Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere ziekenhuiszorg. Een hecht team zet zich daar dagelijks met veel enthousiasme voor in.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen & opleiding en optimalisatie. Afhankelijk van de wensen van ziekenhuizen bieden wij projectleiding, steken we de handen uit de mouwen bij implementaties, verzorgen we het beheer of nemen we de testcoördinatie op ons.

Pinkers versterken en inspireren elkaar door onze collegialiteit, kennisdeling en ambitie om te groeien. We dragen dagelijks bij aan de beste gezondheid voor iedereen en hebben daarnaast samen veel lol.

Timeff

Timeff is continu bezig met het analyseren van primaire- en secundaire processen in de zorgpraktijk. Om toekomstbestendige zorg te kunnen organiseren, combineren we deze analyses met relevante technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen en wet- en regelgeving. 

Bij toekomstbestendige zorg draait het om extra waarde, verbeterde resultaten en meer gemak, toegankelijkheid en eenvoud. En dit alles met minder kosten, minder complexiteit en minder tijd die nodig is voor zowel de patiënt als de zorgaanbieder.

Deze visie implementeren wij bij onze klanten middels onze HOS (Healthcare Operating System) software Emma.

Het traditionele EPD is gedigitaliseerd papier, digitale formulieren (soms letterlijk door gebruik te maken van pdf).

Emma is vanuit een data gedachte ontwikkeld waarin de integratie en koppeling van ALLE relevante data ondersteunend werkt op medisch-, financieel inhoudelijk- en procesmatig vlak, en zodoende data verrijkt of omzet in acties en inzichten.

Emma is dus geen digitaal notitieboekje, in onze visie moet data stromen…

Care Effect

Care Effect is een toonaangevend adviesbureau binnen de zorgsector en bestaat inmiddels bijna 15 jaar. Onze 35 consultants en talenten zijn voornamelijk actief binnen ziekenhuiszorg in Nederland. We zijn een kleine club met grote denkers. Als een hechte familie die niets liever doet dan mensen en processen beter maken. Met een brede kennis van de zorgmarkt. Van talent tot senior. Ervaren zonder grijze haren. Dynamisch, ambitieus en energiek.

EIFFEL

Tough decisions to make, zo richting het einde van je studie. Tinderen of settelen? Randstad of natuur? Reizen of werken? Comfort of duurzaamheid? Carrière of vrienden? Het bedrijfsleven in of voor de overheid werken? Spannende keuzes, want ze klinken life changing en het zijn er veel tegelijk. Maar wat als je nog helemaal niet hóeft te kiezen? 

EIFFEL is onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van 9 ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. Een club van 2500 consultants, die in kleine teams aan projecten werken die écht impact maken. Met opdrachtgevers door het hele land en in vrijwel iedere sector, bijten wij ons vast in de grote thema’s die de toekomst van Nederland bepalen. Ons werk heeft invloed op het nieuws van vandaag en morgen.

Our other partners