Skip to main content
Back to the vacancies

Management Advies bij Erasmus MC

Ben jij onze nieuwe werkstudent? Wij zoeken jou om het Erasmus MC (nog) beter maken!

Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs; de toekomst begint met doen! Om grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken is een transformatie van de zorg nodig. ManagementAdvies is het interne organisatieadviesbureau van het Erasmus MC dat leidinggevenden en medewerkers begeleidt bij het oplossen van organisatiebrede vraagstukken. Wil jij deze interessante parttime baan (8-16 uur) die je ook nog een (werk)ervaring rijker maakt? Reageer uiterlijk 16 juli 2024 via [email protected]. Startdatum: september/oktober 2024.

Afdeling ManagementAdvies

Vacature: werkstudent, 8-16 uur per week

Functie-inhoud

ManagementAdvies is het interne organisatieadviesbureau van het Erasmus MC dat leidinggevenden en medewerkers begeleidt bij het oplossen van organisatievraagstukken. Als werkstudent werk je samen en ondersteun je de adviseurs van ManagementAdvies. Denk aan een project rondom het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid, of adviesvorming op het voorkomen van no-show of ondersteuning van de implementatie van “zelf afspraken maken” in de Digitale ZorgApp”. De werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Data-analyses uitvoeren, presentaties voorbereiden, processen uitschrijven.
  • Gegevens verzamelen en interpreteren op basis van documenten, interviews, observatie e.d.
  • Ondersteuning bij organisatie- en begeleiding van bijeenkomsten met medewerkers
  • Ondersteunende activiteiten bij projecten, zoals afspraken maken, notuleren en verslagen uitwerken

Wij bieden de ruimte tot meer zelfstandigheid naarmate de ervaring toeneemt.

Profiel
Managementadvies komt graag in contact met studenten derdejaars WO of studenten die in de masterfase van hun studie zitten. Jouw studie achtergrond is minder van belang maar jij hebt wel affiniteit met de zorg.

Je bent bereid om gemiddeld 8 tot 16 uur per week te werken en hebt interesse in diverse uiteenlopende en zorg gerelateerde vraagstukken. Jij wilt je ontwikkelen in project- en advieswerk en werkervaring opdoen. Je hebt affiniteit met bedrijfsvoering en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een goed analytisch vermogen en je bent klantgericht. Wij verwachten een goede beheersing van MS Office (Word, PowerPoint, Excel).

Wat bieden wijAdobe Systems

Als werkstudent ben je volledig onderdeel van het team, en word je opgenomen in één van de expertteams. Je bent meer dan welkom bij team overleggen en teamuitjes!

Tewerkstelling vindt plaats op basis van een 0-uren aanstelling voor een jaar. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.094,- (schaal 3) wanneer je een volledige werkweek van 36 uur zou werken. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. Bij deze 0 uren aanstelling vindt opbouw van vakantie dagen, kort verzuim en bijzonder verlof plaats d.m.v. een maandelijkse toelage van 12% op het loon. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Inlichtingen

Adobe SystemsVoor meer informatie of interesse in deze functie kun je contact opnemen met Marjolein Fijn van Draat, organisatieadviseur bij ManagementAdvies via [email protected].