Skip to main content

Vacature junior implementatieconsultant EPD bij Furore

Werk mee aan het invoeren en optimaliseren van een softwarepakket vanuit een expert rol voor onze opdrachtgevers

De implementatieconsultants binnen Furore vormen een groep enthousiaste medewerkers die zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten werken. Als junior implementatieconsultant EPD begint je carrière met een opleidingstraject, waardoor jij je kan ontwikkelen tot expert van een binnen Nederland zeer frequent gebruikt elektronisch patiëntendossier (EPD). Het opleidingstraject bestaat uit een gerichte training in een of meerdere modules van een specifiek EPD en het bij de klant verrichten van werkzaamheden voor zowel lopende als nieuwe implementatietrajecten. Je staat tijdens de implementaties midden in het ziekenhuisproces en werkt binnen een kleinschalig team, waardoor je jouw kennis en vaardigheden constant verder blijft ontwikkelen. Daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van jouw vaardigheden als consultant.

Wat doet een junior implementatieconsultant EPD?

Voor opdrachtgevers in de sector Zorg (voornamelijk ziekenhuizen) ben je betrokken bij het invoeren of optimaliseren van een softwarepakket, vanuit een expertrol. Naast je primaire taak, de daadwerkelijke inrichting van het pakket, adviseer en begeleid je de klant daarbij. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het in kaart brengen van processen, het inrichten van het EPD op aangeven van projectleden en het uitvoeren van testen. Het kan voorkomen dat je trainingen geeft of organiseert, waarvoor je ook zelf het opleidingsmateriaal ontwikkelt. Het schrijven van handleidingen, werkinstructies en ander relevante documentatiemateriaal hoort hier ook bij.

Wie ben jij?

Jij bent te herkennen aan je grote liefde voor de vakgebieden Zorg en ICT en je kritische kijk op zaken. Voor deze functie ben je vooral kwaliteit- en servicegericht, commercieel, zelfstandig, gestructureerd en leergierig. De volgende zaken breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Uitstekende kennis van en ervaring met Windows.
 • Kennis van de Cure en/of Care markt.
 • Aantoonbare affiniteit met ICT en enthousiasme om je hierin te verdiepen.
 • Reisbereidheid binnen Nederland.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Furore is een specialist. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap zijn we onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis. Als partner in informatisering zijn we betrokken bij de totale cyclus van informatiesystemen. Van de definitie tot de implementatie, en van support tot vervanging. Ons team bestaat uit 80 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

Wat bieden wij?

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week, met een salaris dat past bij je kennis en werkervaring. Daarnaast bieden wij:

 • Een mooie baan binnen een informeel bedrijf, waar nieuwsgierigheid en initiatief nemen aangemoedigd wordt.
 • Een waardevol opleidingstraject tot EPD-specialist; IT wordt je vak!
 • Intensieve begeleiding door een mentor/teamleider.
 • Uitgebreide mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig geworden?

Solliciteer dan direct via deze link

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. M. Bach, HR adviseur telefoon: 020 3467171.