Skip to main content
Vacature onderzoeker in opleiding/Promovendus

Functie inhoud

Jouw taken bestaan uit het coördineren en uitvoeren van de studie, het afnemen en analyseren van interviews en vragenlijsten, zowel kwalitatief als kwantitatief, en het verwerken van de resultaten in wetenschappelijke publicaties en presentaties. Binnen dit project neemt het contact met patiënten, naasten en zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines een centrale positie in.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het betreft een vierjarig promotie onderzoek naar de behoefte aan ondersteunende zorg bij mensen met kanker en hun naasten en naar de manier waarop deze zorg georganiseerd wordt in speciaal hiervoor opgerichte centra; het Patiënt Informatie Centrum Oncologie (PATIO) in Rotterdam en IntermeZZo Nazorgcentrum in Zwolle. Een van de onderzoeksvragen binnen dit project is hoe de verwijsfunctie op het gebied van psychosociale zorg geoptimaliseerd kan worden. Specifiek is hierbij aandacht voor mensen met kanker die de ziekte en behandeling ervan als zodanig stressvol hebben ervaren dat ze hierdoor PTSS-symptomen hebben ontwikkeld.

Profiel

Je bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met een afgeronde universitaire opleiding in de Psychologie, Gedrags- of Gezondheidswetenschappen. Je hebt aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en bij voorkeur enige ervaring met het begeleiden of behandelen van patiënten. Je werkt zorgvuldig, bent zelfstandig en kan goed samenwerken in een multidisciplinair team.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

De functie is ingeschaald als 4-jarig OIO-traject en bedraagt bij een volledige werkweek van 36 uur maximaal € 3.103,- Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. dr. L.W. Kranenburg , universitair docent en GZ-psycholoog, telefoon: 010 704 01 39. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via 06 500 310 06.

Je kunt solliciteren via deze link