Skip to main content

Jong talent krijgt ruim baan bij Furore

THIS ARTICLE WILL BE IN DUTCH

Sinds zes maanden werken Steyn Kahrel en Maikel Sing bij Furore fulltime aan hun onderzoeksstage. En dat is niet hun enige overeenkomst. Ze volgden dezelfde bachelorstudie Medische Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam en kozen daarna voor de master Medical Informatics. Bij Furore werken ze beiden aan de nieuwe HiX-toolbox voor ziekenhuizen, waarvoor ze elk een eigen tool ontwikkelen. Nieuwsgierig naar hoe het is om bij Furore stage te lopen? De studenten schuiven graag aan tafel om het te vertellen.

Wat vind je van Furore als stagebedrijf?

Maikel: “Het is een hele fijne stageplek. Vanaf het begin word je betrokken bij het bedrijf en aangemoedigd om deel te nemen aan kwartaalbesprekingen en cursussen. Iedereen die je aanspreekt, is bereid om te helpen.”
Steyn: “Ik krijg ondersteuning van verschillende mensen, voor zowel de techniek en de klantcontacten, als voor het inhoudelijke deel van mijn scriptie. Maar eigenlijk voelt het alsof het hele bedrijf je begeleider is.”

Waarom zou je Furore als stagebedrijf aanbevelen bij andere studenten?

Maikel: “Onze opleiding is erg onderzoeksgericht en dat maakt de stap naar een commercieel bedrijf best groot. Furore is door de kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding een goede keuze om in te stromen.”
Steyn: “Veel Furore-collega’s hebben dezelfde opleiding gedaan als wij en hebben dus een vergelijkbaar traject doorlopen. Zij weten wat er van je verwacht wordt vanuit de studie, maar ook vanuit Furore. Dat is een mooie combinatie.”

Wat hoop je aan het eind van je stage bereikt te hebben?

Maikel: “Ik wil natuurlijk een goedwerkend eindproduct opleveren, dat klaar is voor gebruik. Daarnaast hebben Steyn en ik deze week een sollicitatiegesprek om vanaf september verder voor Furore aan de slag te gaan. Dus ik hoop dat er na de stage nog veel andere mooie klussen volgen.”
Steyn: “Bij het tekenen van mijn stagecontract werd al aangegeven dat de stage eigenlijk een grote sollicitatieprocedure is. Ik zou graag doorgaan met het verder ontwikkelen van ‘mijn’ tool en het toepassen van machine learning.”

Student Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg aan het woord….

Bram Jenster is derdejaars bachelorstudent, Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg en rondde onlangs zijn stage bij Furore af. Net als Maikel en Steyn is hij enthousiast over Furore: “Tijdens mijn stage bij Furore ben ik veel bezig geweest met de VIPP en kwaliteitsregistraties. Hier heb ik heel veel van geleerd, zeker omdat deze onderwerpen niet worden behandeld binnen mijn studie. Toch heb ik weldegelijk de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan,  kunnen toepassen binnen de opdracht. Ik merkte dus echt dat mijn studie mooi aansloot bij Furore en dat ik een waardevolle bijdrage kon leveren! Naast een hele leerzame stageopdracht heb ik ook het bedrijf Furore en de werknemers goed leren kennen. Iedereen was ontzettend toegankelijk en behulpzaam waardoor ik met plezier op mijn stage terugkijk.”   

Furore sinds 2018 hoofdsponsor van SHARE

Afgelopen jaar verzorgde Furore o.a. een Inhousedag. Tevens heeft Furore, net als vorig jaar, deelgenomen aan de Health Business Week.

 

 

Meer weten of aan de slag bij Furore?

Nieuwsgierig geworden naar Furore? Neem dan een kijkje op de website www.furore.com. Bijna afgestudeerd en geïnspireerd door de verhalen van Maikel, Steyn en Bram? Op www.furore.com/vacatures vind je alle onze actuele vacatures!