Alumni vereniging aBMG

Als student aan Erasmus School of Health Policy & Management en zeker als lid van SHARE is de volgende stap een lidmaatschap van de alumnivereniging; de aBMG.
 
De aBMG is onmisbaar om als net afgestudeerde beleidsadviseur, zorgmanager of zorgeconoom je netwerk op te bouwen, je kennis te blijven vergroten en oud-studiegenoten te volgen. De aBMG wil haar leden stimuleren in persoonlijke groei en helpen bij het benutten van carrièrekansen. De aBMG is een van de grootste alumni verenigingen verbonden aan de Erasmus Universiteit. Door de specifieke focus op de gezondheidszorg is dit een uniek en waardevol netwerk. Je zal niet de eerste zijn die direct of indirect via de aBMG een carrièrestap maakt.
 
Wat biedt het lidmaatschap jou:
– Toegang tot een uniek netwerk.
– Activiteiten (meestal gratis). Wij organiseren afwisselend colleges, bedrijfsbezoeken, workshops en netwerkborrels.
– Toegang tot exclusieve vacatures, verzonden naar onze leden.
 
Zowel afgestudeerde bachelor als master studenten van ESHPM/iBMG kunnen lid worden van dit unieke netwerk.
Het lidmaatschap bedraagt slechts €25,- per kalenderjaar. Kijk voor meer informatie op de website van de aBMG of stuur een mail naar secretaris@abmg.nl. Om direct aan te melden klik dan hier.

SHARE is the Faculty Association of the study ‘Health Policy and Management’ at the Erasmus University Rotterdam.

Terms & Conditions 2019


VISITING ADDRESS

Faculty Association SHARE
Burgemeester Oudlaan 50
Room J7-35 (Bayle)
3062 PA Rotterdam
The Netherlands
T: +31 10 408 85 70


SOCIAL MEDIA

Board Room

It is currently not possible to visit us at the office due to the COVID-19 regulations implemented by Erasmus University. Please send an email to board@share-fa.com if you want to arrange an online meeting.